Interieur ontwerp

De binnenhuisarchitect van Helin biedt creatief en functioneel interieur advies waarbij rekening is gehouden met de wensen van de klant. Ook het Nieuwe Werken kan een aanzet zijn tot een nieuw ontwerp voor uw organisatie. Onze binnenhuisarchitect maakt 2D tekeningen, 3D sfeerbeelden en maatwerk oplossingen voor uw interieur. Zo kan uw idee al snel omgezet worden tot een visueel inzichtelijk plan. Hierna kan er een plan gemaakt worden voor de invulling van het ineterieur en de eventuele (bouwkunige) aanpassingen aan het gbeouw.

Uw organisatie verandert en uw kantoor inrichting verandert mee. Helin interieur levert u een nieuw ontwerp maar kan daarnaast ook voor het onderhoud en het beheer zorgen. Helin kan u de volgende onderdelen bieden:

  • interieur advies en ontwerp
  • ergonomisch advies
  • Meubilair
  • het instellen van werkplekken
  • budgetbewaking
  • planning
  • coördinatie en uitvoering van interne en externe verhuizingen 
  • kleine of grote verbouwingen beheren

De basis

De basis voor een goede kantoor inrichting is een heldere vraag. Wij helpen u uw vraag helder en duidelijk te formuleren en zo nodig in een smallere of bredere context te plaatsen. Vanuit onafhankelijkheid, een brede kennis en lange ervaring in het huisvestings- en inrichtingsvak kunnen wij u over alle aspecten met betrekking tot uw kantoor inrichting adviseren. Een gedetailleerde projectplanning en een strakke budgetbewaking spelen hierbij een belangrijke rol.

Helin biedt creatief en functioneel interieur advies. Deze oplossingen krijgen vorm in een interieur ontwerp gemaakt door onze binnenhuisarchitect, waarbij wij concrete kleur en materiaalvoorstellen doen ten aanzien van meubilair, verlichting, wand- en vloerafwerking. In de realisatiefase zorgt Helin voor de organisatie en logistiek van de werkzaamheden en leveringen van alle betrokken partijen. Een gedetailleerde uitvoeringsplanning ligt hieraan ten grondslag. Door onze projectleider wordt het project gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Een ontwerp op maat

De Binnenhuisarchitect van Helin interieur ontwerpt een nieuw interieur voor uw kantoor of zorginstelling. Wij kunnen u begeleiden van eerste idee tot daadwerkelijke uitvoering en verhuizing.