Interieur zorginstelling

In zorginstellingen word interieur vaak beperkt door strenge eisen op het gebied van hygiene en duurzaamheid, terwijl dit geen beperking hoeft te zijn. Er zijn tegenwoordig heel veel meubels en stoffen te vinden die wel geschikt zijn voor de zorg en ook tegen een stootje kunnen. Helin interieur is gespecialiseerd op het gebied van de zorg en heeft al vele succesvolle projecten opgeleverd in ziekenhuizen, woonmodules en de welzijnssector. Wij willen ons onderscheiden door professionaliteit, kwaliteit en bovenal aandacht en betrokkenheid. Een langdurige relatie met u als opdrachtgever is onze uitdaging en ambitie.

Uw organisatie verandert en uw kantoor inrichting verandert mee. Helin interieur levert u een nieuwe inrichting voor uw zorginstelling of zorggerelateerde organisatie. Daarnaast kan Helin ook zorgen voor het ontwerp, het onderhoud en het beheer. Helin kan u de volgende onderdelen bieden:

  • interieur advies en ontwerp
  • ergonomisch advies
  • het instellen van werkplekken
  • budgetbewaking
  • planning
  • coördinatie en uitvoering van interne en externe verhuizingen 
  • kleine of grote verbouwingen beheren

De basis

De basis voor een goede zorg inrichting is een heldere vraag. Wij helpen u uw vraag helder en duidelijk te formuleren en zo nodig in een smallere of bredere context te plaatsen. Vanuit onafhankelijkheid, een brede kennis en lange ervaring in het huisvestings- en inrichtingsvak kunnen wij u over alle aspecten met betrekking tot uw kantoor inrichting adviseren. Een gedetailleerde projectplanning en een strakke budgetbewaking spelen hierbij een belangrijke rol.

Helin biedt creatief en functioneel interieur advies. Deze oplossingen krijgen vorm in een interieur ontwerp waarbij wij concrete kleur en materiaalvoorstellen doen ten aanzien van meubilair, verlichting, wand- en vloerafwerking. In de realisatiefase zorgt Helin voor de organisatie en logistiek van de werkzaamheden en leveringen van alle betrokken partijen. Een gedetailleerde uitvoeringsplanning ligt hieraan ten grondslag. Door onze projectleider wordt het project gebruiksklaar aan u opgeleverd.

Zorginstelling interieur

Helin interieur kan dus meer dan alleen het leveren van een nieuwe inrichting voor zorginstellingen. Wij kunnen u begeleiden van eerste idee tot daadwerkelijke uitvoering en verhuizing.