Projectmanagement Arnhem

In het projectmanagement nemen wij een initiërende rol op ons en halen hiermee de zorg van het project bij u uit handen. Tegelijkertijd zeggen wij wat wij doen en doen wij wat wij zeggen. Een gedetailleerde projectplanning en een strakke budgetbewaking spelen hierbij een belangrijke rol.
Onze projectaanpak is gericht op vier, elkaar opvolgende, fasen: Advies, Ontwerp, Realisatie en Beheer. U kiest ervoor wanneer u ons waarbij betrekt. Wij zullen u overtuigen van de meerwaarde van onze integrale aanpak.

Helin realiseert creatieve en functionele inrichtingsoplossingen voor uw bestaande of nieuwe huisvesting. Wij adviseren u en richten uw werkomgeving in, waarbij wij alle denkbare interieurelementen zoals wanden, plafonds, verlichting en meubilair integreren.

Als facilitair dienstverlener nemen wij u alle zorg over het beheer uit handen. Van het leveren en instellen van een bureaustoel, het onderhoud en beheer van uw bestaande interieur, tot het realiseren en gebruiksklaar opleveren van een nieuw inrichtingsconcept voor uw bestaande of nieuwe huisvesting.

Helin is gehuisvest in Rijksmonument De Enk, Tivolilaan 205 te Arnhem. Meer doen met minder vierkante meters in een inspirerende en flexibele werkomgeving. Een praktijkvoorbeeld van Het Nieuwe Werken!

Wij willen ons onderscheiden door professionaliteit, kwaliteit en bovenal aandacht en betrokkenheid. Een langdurige relatie met u als opdrachtgever is onze uitdaging en ambitie.