Accon avm
52
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-52,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Accon avm

Opdrachtgever

Accon avm

 

Over de samenwerking

‘Zonder Helin zouden we een grotere facilitaire afdeling nodig hebben’

 

Anita van Gelder, directeur ICT & Facilitair Accon avm: “We hebben veel panden in het hele land. Zonder Helin zouden we een grotere facilitaire afdeling nodig hebben. Helin neemt ons echt veel werk uit handen. Paul kijkt naar alle aspecten van het huisvestingsvak: Is het bouwtechnisch mogelijk? Is de indeling logisch? Is de huisstijl doorgevoerd? Nieuwe huisvestingsconcepten maakt hij 3D zodat onze medewerkers zich er een beeld bij kunnen vormen. Laatst namen we een aantal kantoren over en moesten we veel verhuizingen realiseren in korte tijd. Bijna onmogelijk, dacht ik. Maar het is gelukt dankzij Helin. Paul schakelt snel met ons en zijn onderaannemers. Hij is ook duidelijk in wat níet kan. Is er onverhoopt minder budget? Dan past hij zich aan. Hij weet wat onze interne facilitaire afdeling zelf doet en wat zijn verantwoordelijkheid is. We werken niet voor niks al dertig jaar met Helin.”

 

Paul Dekkers, eigenaar Helin Interieur: “Het blijft interessant om voor zo’n grote, dynamische organisatie te werken als Accon avm. Met ca. 40 kantoren in het land is er altijd wel wat te doen. Wat we snel kunnen oppakken, doordat we korte lijnen hebben. Door de nauwe samenwerking met de interne facilitaire afdeling en medewerkers in het land, voel ik mij sterk verbonden met de Accon-organisatie.”

 

Werkzaamheden

Advies Ontwerp Realisatie Beheer Projectbegeleiding voor verschillende projecten, waaronder huisvestingsadviezen, inrichtingsconcepten, turnkey-realisaties van kantoorlocaties, in- en externe verhuizingen, werkplekonderzoeken & facilitaire ondersteuning.