Avri
15550
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15550,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Avri

Opdrachtgever

Avri Geldermalsen

 

Opdracht

Duurzaam interieurconcept

 

Over dit project

Avri houdt zich bezig met de duurzame inzameling en verwerking van huishoudelijk en bedrijfsafval in de regio Rivierenland. De organisatie is erop gericht om zo veel mogelijk grondstoffen uit het afval te halen voor hergebruik. Bij de vernieuwing van het interieur wilde de organisatie haar ‘afval is grondstof’-visie terugzien. Om het goede voorbeeld te geven en te inspireren. Paul Dekkers, eigenaar Helin Interieur: “In het interieurconcept speelde duurzaamheid en hergebruik van materialen – uiteraard – een belangrijke rol. Zo hebben we van oude Avri-bedrijfskleding stoelen laten maken, vloerbedekking van gerecyclede visnetten en een kroonluchter van zelf ingezameld plastic uit de regio.”

 

Paul Dekkers, eigenaar Helin Interieur: “In het interieurconcept speelde duurzaamheid en hergebruik van materialen – uiteraard – een belangrijke rol. Zo hebben we van oude Avri-bedrijfskleding stoelen laten maken, vloerbedekking van gerecyclede visnetten en een kroonluchter van zelf ingezameld plastic uit de regio.”

 

Werkzaamheden

Advies Ontwerp duurzaam interieurconcept Realisatie turnkey verbouwing met o.a. nieuwe wanden, vloeren, plafonds, duurzame led-verlichting, interieurbouw & los meubilair Projectbegeleiding.