Gemeente De Bilt
15582
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15582,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Gemeente De Bilt

Opdrachtgever

Gemeente de Bilt

 

Opdracht

Representatieve en flexibele vergaderopstellingen

 

Over dit project

In samenwerking met Trossèl Architecten uit Zeist heeft Helin Interieur de raadszaal en vergaderruimten in het gemeentehuis van De Bilt ingericht met representatieve, flexibele vergadertafelopstellingen.

 

Paul Dekkers, Helin Interieur: “Bij dit soort opdrachten zijn voorgesprekken en voorselecties essentieel. Wat bedoelen jullie precies met flexibel en representatief? Is flexibel stapelbaar, inklapbaar, verrijdbaar? Doordat je weet wat er te koop is in de markt, kun je ingrediënten samenbrengen voor een optimale mix. We deden drie proefopstellingen met verschillende tafels en stoelen. De uiteindelijke keuze stelt de gemeente in staat snel en makkelijk vergaderruimtes aan te passen, zonder afbreuk te doen aan het gewenste representatieve karakter. Het gemeentehuis is gevestigd in de monumentale buitenplaats van Landgoed Jagtlust. Daar speel je op in.”

 

Werkzaamheden

Productadvies Realisatie vergadertafelsystemen en vergaderstoelen Projectbegeleiding