Lantech
15926
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15926,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Lantech

‘Die “blue-line” is echt gaan leven in ons bedrijf’

 

Opdrachtgever

Lantech Malden – Nederlandse vestiging Amerikaanse machinefabrikant

 

Opdracht

Huisvestingsconcept dat rechtdoet aan werkwijze en leidende marktpositie Lantech

 

Reactie klant

‘In de inrichting die Helin voorstelde, krijgt onze manier van werken structuur’

 

Bob Lemmen, marketingmanager Lantech: “Paul was een van de mensen die we, op basis van wat we over ze lazen op internet, hadden uitgenodigd om een presentatie te geven. De presentatie die Paul gaf was direct raak. Hij liet zien dat hij heel erg goed had geluisterd naar onze wensen. Hij voelt goed aan welke zaken voor ons belangrijk zijn. Namelijk: wij vergaderen niet, wij doen. We hebben een heel specifieke manier van werken waarin een strakke planning en snel schakelen centraal staan.”

 

“In de inrichting die Helin voorstelde, krijgt die manier van werken structuur. Hij heeft bijvoorbeeld de kleur blauw uit ons logo als een letterlijke blauwe draad door het hele bedrijf aangebracht. Daardoor ontstaat er een speels maar strak kader en dat is precies wat we nodig hadden. Die ‘blue-line’ is echt gaan leven in ons bedrijf. Het is een houvast geworden. Zo heeft Helin wanden met whiteboards aangebracht waarvoor we elke ochtend ons tienminutenoverleg houden en aantrekkelijke opbergelementen ontworpen voor een werkbaar cleandesk-beleid. Praktische zaken die ons echt verder helpen. Het gaat bij Helin niet alleen om het design. Paul denkt echt met ons mee.”

 

Paul Dekkers, eigenaar Helin Interieur: “Lantech ging verhuizen en wilde het nieuwe kantorencomplex met productiehal de professionele uitstraling meegeven die het verdient. Voor het nieuwe interieurconcept voegden we twee typische Lantech-ingrediënten samen: de herkenbare kleur blauw uit het logo en de specifieke werkmethodiek van de veelal technische medewerkers. De serie uniforme interieurcomponenten die we hierbinnen ontwikkelden, het zogenaamde ‘Blue-Line Concept’, brengt vorm en inhoud samen.”

 

Werkzaamheden

Advies Ontwerp (o.a.) hal, entree, interieurconcept ‘Blue-Line’ Realisatie (o.a.) interieurbouw, akoestische voorzieningen, visuals & signing