Volkshuisvesting
15709
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15709,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Volkshuisvesting

Opdrachtgever

Volkshuisvesting Arnhem

 

Opdracht

Nieuwe publieksruimte

 

Over dit project

Als onderdeel van een ingrijpende verbouwing werd Helin Interieur gevraagd de nieuwe publieksruimte van Volkshuisvesting Arnhem te ontwerpen.

 

Paul Dekkers, eigenaar Helin Interieur: “Volkshuisvesting Arnhem wist goed wat ze wilde: een toegankelijke, prettige publieksruimte waar je als (aspirant-)huurder makkelijk gaat zitten om het nieuwste huuraanbod te bekijken. Of een informeel gesprek aan te gaan met een medewerker van Volkshuisvesting. Voor de meer vertrouwelijk gesprekken moesten er twee gesloten spreekkamers worden gecreëerd. In lijn met de huisstijlkleuren hebben we onder meer drie rode twee-zits-treinbank-opstellingen geplaatst. Zo praat je net wat beschermder dan aan de leestafel.”

 

Werkzaamheden

Advies Ontwerp Realisatie verlichting & los meubilair Projectbegeleiding