Ziekenhuis Rivierenland
15721
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15721,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ziekenhuis Rivierenland

‘Sfeer en comfort voor zowel medewerkers als patiënten’

 

Opdrachtgever

Ziekenhuis Rivierenland Tiel

 

Over de samenwerking

Paul Dekkers, eigenaar Helin Interieur: “In een ziekenhuis heb je met verschillende belanghebbenden te maken. Daarom hebben we een helder uitgangspunt voor alle projecten die we initiëren en begeleiden: ze moeten sfeer en comfort bieden voor zowel medewerkers als patiënten. Dit vraagt vooral om goed luisteren. Een piketkamer waar verpleegkundigen kunnen overnachten na een avonddienst stelt andere eisen dan de herinrichting van de spoedeisende hulp of wachtruimte. We hebben dan ook een intensieve samenwerking met de verschillende facilitaire disciplines binnen het ziekenhuis – denk aan afdelingen inkoop, technische dienst, bouw & techniek – en gebruikers van het ziekenhuis.”

 

Werkzaamheden

Advies Ontwerp Realisatie Projectbegeleiding voor verschillende projecten, waaronder vergaderruimtes, piketkamers, wachtruimtes prikpoli & pijnbestrijding, de spoedeisende hulp & de verbouwing en herinrichting van het inpandige mortuarium.