Zo werken we
15350
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15350,bridge-core-3.0.2,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Zo werken we

Met vier, elkaar opvolgende fases zorgen we voor integrale huisvestingsoplossingen die werken voor uw organisatie. Onze integrale aanpak zorgt voor financiële transparantie, een reële voorstelling van zaken en nauwe betrokkenheid. Ontzorgen staat centraal in onze overkoepelende projectbegeleiding.

 

Heeft u een realisatiepartner nodig? Of puur advies? We bespreken de mogelijkheden graag.

Advies

De basis voor goed advies is een heldere vraag. Door onze ervaring zien we snel genoeg of uw huisvestingsvraag een smallere of bredere context nodig heeft. Of al op maat is.

Advies bieden we in de vorm van een gesprek, adviesrapport, plan of presentatie.

Ontwerp

In een interieurontwerp krijgen onze adviezen vorm. We doen concrete kleur- en materiaalvoorstellen voor meubilair, verlichting, wand- en vloerafwerking en eventuele (bouwkundige) aanpassingen aan het gebouw.

Om tot realisatie over te gaan, voegen we advies en ontwerp samen en komen met een passende prijsopgave en uitvoeringsplanning.

Realisatie

In de realisatiefase zorgen we ervoor dat alle werkzaamheden volgens plan verlopen. Een gedetailleerde uitvoeringsplanning ligt hieraan ten grondslag. Daarnaast werken we met één projectleider die het project aanstuurt. Dit werkt voor alle betrokkenen het prettigst, is onze ervaring. De projectleider is ook degene die het project gebruiksklaar oplevert.

BEHEER

Na oplevering blijven we graag in contact. Of anders gezegd: we nemen graag facilitaire diensten uit handen zodat uw medewerkers ook op lange termijn hun werk goed kunnen blijven doen.